Producten

BBQ workshops

Het buitenleven is een populaire “life-style. Er gaat niets boven het genieten van een heerlijke BBQ maaltijd in de buitenlucht, in het gezelschap van vrienden en familie. Wij laten u graag zien dat er zoveel meer mogelijk is dan het bereiden van de welbekende halfgare karbonade en aangebrande worst van de BBQ.

Wat wij in Nederland barbecue noemen, noemt een Amerikaan grillen. Barbecue is volgens hen het langzaam garen van (grote stukken) vlees op de indirecte hitte van houtskool of hout. Door het vlees langzaam te garen en bloot te stellen aan een aromatisch rokerig vuurtje ontstaat de onmiskenbare barbecue smaak.

Slagers Atelier gebr Duijzer organiseert samen met Rob van Leeuwen geweldige BBQ-workshops. Rob is aangesloten bij het barbecueteam “Caveman BBQ” en doet mee met KCBS gecertificeerde wedstrijden. Ook heeft hij in het programma “Grilmasters” gezeten en heeft hij samen met Juan Lopez de finale behaald. Rob is dus een ervaren Pitmaster en hij staat te popelen om zijn kennis met u te delen.

Tijdens de workshop demonstreren wij hoe je een keramische BBQ het beste kunt gebruiken en geven wij u vele leuke recepten die zowel voor de beginnende als de gevorderde bbq-er zeer uitdagend zijn. U bereid een compleet diner op de bbq met uitsluitend de beste ingredienten. U zult versteld staat wat er allemaal mogelijk is op deze keramische barbecue.

Proef, ervaar en leer:

  • Hoe een fantastische maaltijd te bereiden op uw gesloten barbecue.
  • Gerechten van heel eenvoudig tot zeer culinair.
  • Heerlijke voorgerechtjes, hapjes, tapas en toetjes.
  • Diverse barbecue-technieken zoals roken, stomen, indirect grillen, direct grillen en slowcooking.
  • Uitleg over smaakmakers als kruiden en specerijen, marinades, sausen en houtsnippers.
  • Tips en trucjes van een ervaren pitmaster.

Een BBQ-wokshop is ook:

  • Een super gezellig samenzijn.
  • Genieten van allerlei heerlijke bbq- hapjes.
  • Erg leuk als bedrijfs of personeels feestje.

Vanaf 15 personen is het mogelijk om een workshop te geven.

Wij hebben zelf een aantal locaties waar wij de workshops en demonstraties kunnen geven, maar uiteraard kunnen wij dit ook “op locatie” verzorgen. Informatie en kosten zijn op aanvraag.

  • géén afbeelding beschikbaar

    Workshop 1 juni

    ∙ Nachos Cheese en Jalapeno
    ∙ Onion Bombs
    ∙ BBQ- saus (Chimichurri of Mojijo)
    ∙ Chicken Honeypops
    ∙ Gevulde mini paprika
    ∙ Arepa,s grilled staeks (met picanha of bavette)
    ∙ Gegrilde ananas

    €35,- p.p. excl. drankjes

    € 35,00
  • géén afbeelding beschikbaar

    Workshop 13 juli

    ∙ Nachos Cheese en Jalapeno
    ∙ BBQ- eitje
    ∙ Chicken Honeypops
    ∙ Mini chorizo worstjes (met handstopperzelf maken)
    ∙ BBQ saus of Salsa
    ∙ Bacon shrooms (gevulde champignons)
    ∙ Picanha
    ∙ Nagerecht

    €35,- p.p. excl. drankjes

    € 35,00
  • BBQ Challenge
    BBQ Challenge

    €50 per team

    € 50,00

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2015 - 2018 Slagers Atelier Gebr. Duijzer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel